ΔΡ. ΧΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ MD-PhD

Ξεχώρισαν οι παρουσιάσεις του Δρ. Χάρη Κωνσταντινίδη σε Διεθνές Συνέδριο Ενδοσκοπικής Χειρουργικής

Η χειρουργική του μέλλοντος... σήμερα

Πρώτη μας προτεραιότητα ο ασθενής

Με αφοσίωση στην χειρουργική καινοτομία

Πιστοποιημένος Χειρουργός
& Διεθνής Εκπαιδευτής

Με 6 ενδιαφέρουσες επιστημονικές ανακοινώσεις, συμμετείχε η χειρουργική ομάδα του Δρ Χάρη Κωνσταντινίδη, Διευθυντή Κέντρου Ρομποτικής Γενικής Χειρουργικής και Ογκολογίας, στο Διεθνές Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ενδοσκοπικής Χειρουργικής Εταιρείας που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο.

Στη θεματολογία που ανέπτυξε ο Δρ Χ. Κωνσταντινίδης, περιλαμβάνονταν η Λαπαροσκοπική και Ρομποτική Χειρουργική και Ογκολογία του Ήπατος και της σύνθετης λιθίασης αυτού, οι επιπλεγμένοι Όγκοι των Επινεφριδίων – Σπληνός και Νεφρών, της Ρομποτικής αντιμετώπισης του καρκίνου του οισοφάγου, αλλά και η νέα Ρομποτική επέμβαση Strong που αναπτύχθηκε και δημοσιεύτηκε διεθνώς από το Ιατρικό Διαβαλκανικό.

Οι επιστημονικές ανακοινώσεις έγιναν με τη μορφή βιντεο-παρουσιάσεων, με εκτενή αναφορά σε πρωτοπόρες Λαπαροσκοπικές και Ρομποτικές χειρουργικές τεχνικές που εφαρμόζονται στο Ιατρικό Διαβαλκανικό, από τη χειρουργική ομάδα του διακεκριμένου ιατρού.

Η συμμετοχή της ομάδας του Δρ. Χάρη Κωνσταντινίδη στο συνέδριο, αποτέλεσε τιμητική διάκριση, διότι πρόκειται για ένα από τα κορυφαία, αν όχι το σημαντικότερο επιστημονικό γεγονός στο χώρο της Λαπαροσκοπικής και Ρομποτικής Χειρουργικής, με την συμμετοχή κορυφαίων ονομάτων παγκοσμίως.

Στα καλύτερα βίντεο του συνεδρίου, ταξινομήθηκε μια από τις επεμβάσεις που παρουσιάστηκε για τη σύγχρονη Ρομποτική Χειρουργική του ήπατος και συμπεριλήφθηκε στο αντίστοιχο session: BEST EAES VIDEOS ON HPB SURGERY / TITLE: HYBRID ROBOTIC ASSISTED TECHNIQUE FOR THE TREATMENT OF THE EXTRA-HEPATIC BILIARY LITHIASIS AFTER SUBTOTAL GASTRECTOMY.

Η ευρεία αποδοχή των επιστημονικών παρουσιάσεων της Ελληνικής συμμετοχής, αλλά και η κατάταξη μιας εξ΄αυτών, στην κατηγορία των καλύτερων του συνεδρίου, επιβεβαιώνει τη διεθνή αναγνώριση του Τμήματος Ρομποτικής Γενικής Χειρουργικής και Ογκολογίας του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου.

Pin It on Pinterest