Χειρουργικές Επεμβάσεις

Βρίσκεστε εδώ: Χειρουργικές Επεμβάσεις

Κατά τις δύο τελευταίες δεκαετίες η χειρουργική επιστήμη συνετέλεσε σημαντικότατα βήματα προόδου. Η εφαρμογή νέων, προηγμένων τεχνολογιών μας δίνει τη δυνατότητα να μεταπηδήσουμε από την κλασική χειρουργική, με τις μεγάλες τομές και τη μακρά και επώδυνη ανάρρωση, στην χειρουργική της νέας χιλιετηρίδας, την Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική – “Minimally Invasive Surgery”.

Οι νέες αυτές τεχνικές, είναι σε θέση να αντικαταστήσουν το μεγαλύτερο μέρος της κλασικής – ανοιχτής χειρουργικής, προσφέροντας στους ασθενής μια κατά πολύ «φιλικότερη» και συγκριτικά ανώδυνη θεραπεία, αποτελώντας το ηχηρό παρόν και όχι το μακρινό μέλλον της χειρουργικής.

Ο Δρ Χ. Κωνσταντινίδης εφαρμόζει όλες τις νεότερες μεθόδους στις επεμβάσεις της κλασικής γενικής και ογκολογικής χειρουργικής. Η άρτια εκπαιδευμένη χειρουργική του ομάδα, ευθυγραμμιζόμενη απόλυτα με τις διεθνείς ιατρικές εξελίξεις, ειδικεύεται στις σύγχρονες επεμβάσεις της Ελάχιστα Παρεμβατικής Χειρουργικής, με σκοπό την προσφορά στους ασθενείς της κατάλληλης και ενδεδειγμένης χειρουργικής θεραπείας, με το λιγότερο όμως δυνατό χειρουργικό τραυματισμό.

Αυτό πετυχαίνεται με τη χρήση των Λαπαροσκοπικών και Ρομποτικών τεχνικών, ενώ ιδιαίτερα συμβάλει και η χρήση του χειρουργικού Laser. Πεδία ιδιαίτερου ενδιαφέροντός μας επίσης, αποτελούν η χειρουργική της νοσογόνου παχυσαρκίας, οι παθήσεις των φλεβών, η χειρουργική γυναικολογία καθώς και η θωρακοσκοπική χειρουργική.

Παρακολουθήστε το σχετικό video