ΔΡ. ΧΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ MD-PhD

12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Λαπαροενδοσκοπικής Χειρουργικής

Η χειρουργική του μέλλοντος... σήμερα

Πρώτη μας προτεραιότητα ο ασθενής

Με αφοσίωση στην χειρουργική καινοτομία

Πιστοποιημένος Χειρουργός
& Διεθνής Εκπαιδευτής

Στο Πανελλήνιο Συνέδριο Λαπαροενδοσκοπικής Χειρουργικής ο Δρ. Χ. Κωνσταντινίδης και το ΙΔΚ.

Τις πλέον σύγχρονες ρομποτικές και προηγμένες λαπαροσκοπικές επεμβάσεις που εφαρμόζει η Ρομποτική χειρουργική ομάδα του Ιατρικού Διαβαλκανικού, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, μεταξύ άλλων, οι σύνεδροι του 12ου Πανελλήνιου Συνέδριου Λαπαροενδοσκοπικής Χειρουργικής, που πραγματοποιήθηκε στη Αθήνα.

Η παρουσίαση περιλάμβανε live χειρουργείο Ρομποτικής Χαμηλής Πρόσθιας Εκτομής για την αντιμετώπιση ασθενούς με καρκίνο του ορθού από τον Διευθυντή του Τμήματος Δρ. Χάρη Κωνσταντινίδη στο πλαίσιο εκπαίδευσης των συμμετεχόντων. Επίσης, την παρουσίαση επτά βίντεο-προβολών επεμβάσεων, εκ μέρους του επιμελητή του Τμήματος και ειδικευμένο στη ρομποτική, Χειρουργού, Χρήστου Χαρίση.

Αναφερόμενος στις εργασίες του συνεδρίου ο Δρ. Χάρης Κωνσταντινίδης τόνισε: «Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για το Ιατρικό Διαβαλκανικό και τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών η συμμετοχή μας στην ιατρική εκπαίδευση και επιμόρφωση του ιατρικού δυναμικού της χώρας, με αφορμή τις πρωτοπόρες τεχνολογίες που εφαρμόζονται στο νοσοκομείο μας, υλοποιώντας τη δέσμευση του ομίλου για την εφαρμογή της τελευταίας τεχνολογίας αιχμής, στο χώρο της χειρουργικής και της ογκολογίας».

Pin It on Pinterest