ΔΡ. ΧΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ MD-PhD

Μαρτυρία ασθενούς Ι.Ι.

Η χειρουργική του μέλλοντος... σήμερα

Πρώτη μας προτεραιότητα ο ασθενής

Με αφοσίωση στην χειρουργική καινοτομία

Πιστοποιημένος Χειρουργός
& Διεθνής Εκπαιδευτής

Παρακολουθώ την εξέλιξη του κου Κωνσταντινίδη από το 2010. Μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση διαφραγματοκήλης, που μου προκάλεσε ταυτόχρονα εγκαύματα στην περιοχή του οισοφάγου, με οδήγησαν να συνεργαστώ μαζί του και να προβώ σε επέμβαση αποκατάστασή της.

Η επέμβαση χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά βαριά και το αναφέρω αυτό γιατί η επιστημονική του κατάρτιση και η άνεση χρήσης της ρομποτικής μεθόδου που χρησιμοποιεί, στις περισσότερες των επεμβάσεων, σε συνδυασμό με το ταλέντο του, είχε σαν αποτέλεσμα η αποκατάσταση της υγείας μου να επέλθει σε λίγες μόνον ημέρες μετά την επέμβαση και να επανέλθω υγιής στην εργασία μου, κάτι που κι εγώ ο ίδιος δεν μπορούσα να πιστέψω, για την τόσο σύντομη ανάρρωσή μου.

Στη συνέχεια μια εξ ίσου σοβαρή επέμβαση αφαίρεσης θυρεοειδούς αδένα της συζύγου μου, αλλά και πρόσφατα η αφαίρεση σπάνιου μορφώματος του οισοφάγου από την κόρη μου με πλήρη αποκατάσταση της υγείας και των δύο, χωρίς περεταίρω προβλήματα, πιστεύω ότι μου δίνουν το δικαίωμα να προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους χρήζουν χειρουργικής επέμβασης τον κο Κωνσταντινίδη ως θεράποντα γιατρό τους.

Κύριε Κωνσταντινίδη ένα μεγάλο ευχαριστώ από εμένα και τα μέλη της οικογένειας μου θεωρώ ότι είναι πολύ λίγο σε σχέση με όσα κάνατε για μας.

Να είστε πάντα καλά.

Ι.Ι.,

Pin It on Pinterest