• Ο Δρ Χ. Κωνσταντινίδης, μετά από πρόσκληση της εκπομπής »ΕΥ ΖΗΝ», παραχώρησε εθελοντικά συνέντευξη με θέμα τον καρκίνο του παχέος εντέρου, στα πλαίσια της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού.
  • Ο Δρ Χ. Κωνσταντινίδης, προσκεκλειμένος της εκπομπής »ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ», παραχώρησε εθελοντικά συνέντευξη με θέμα τις νεότερες εξελίξεις στη χειρουργική ογκολογία, με σκοπό την ενημέρωση του κοινού της Βορείου Ελλάδος.
  • Ο Δρ Χ. Κωνσταντινίδης, μετά από πρόσκληση της διεύθυνσης προγράμματος – τμήμα υγείας, του τηλεοπτικού σταθμού TV100, παραχώρησε εθελοντικά συνέντευξη, με θέμα τις καλοήθεις παθήσεις του πρωκτού και του περινέου και με σκοπό την ενημέρωση του κοινού της βορείου Ελλάδας.
  • Ο Δρ Χ. Κωνσταντινίδης, μετά από πρόσκληση του δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Β. Παπαγεωργόπουλου, παρουσίασε εθελοντικά διάλεξη με θέμα την πρόληψη και πρώιμη διάγνωση στον καρκίνο του μαστού, στα ΚΑΠΗ του δήμου Θεσσαλονίκης.
  • Ο Δρ Χ. Κωνσταντινίδης, μετά από πρόσκληση της διεύθυνσης προγράμματος – τμήμα υγείας, του τηλεοπτικού σταθμού TV100, παραχώρησε εθελοντικά συνέντευξη με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού και με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση γυναικών για την έγκαιρη διάγνωση αυτού.
  • Ο Δρ Χ. Κωνσταντινίδης, μετά από πρόσκληση της διεύθυνσης προγράμματος – τμήμα υγείας, του τηλεοπτικού σταθμού TV100, παραχώρησε εθελοντικά συνέντευξη με θέμα τη λαπαροσκοπική χειρουργική, στα πλαίσια της πληροφόρησης του κοινού για τις νεότερες εξελίξεις στη χειρουργική.
  • Ο Δρ Χ. Κωνσταντινίδης, μετά από πρόσκληση της διεύθυνσης προγράμματος – τμήμα υγείας, του τηλεοπτικού σταθμού TV100, παραχώρησε εθελοντικά συνέντευξη με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά της παχυσαρκίας και με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού της βορείου Ελλάδας.